Hvordan se FA Cup-finalen 2020 på TV og live stream

Hvilken Film Å Se?

FA Cup-finalen vil alltid være kronjuvelen i engelsk fotball, med det tradisjonelle sesongavslutningskampen som tjener det formålet igjen, om enn litt senere enn planlagt.

Annonse

Selvfølgelig har May kommet og gått, vi er dypt inne i juli, og Premier League har bare nærmet seg slutten. Det er ikke normale tider å være fotballfan.

Mot alle oddsen kom fotballen tilbake under låsebegrensninger. FA-cupens kvartfinale og semifinalen gikk foran lukkede dører.

lege som kate stewart

Arsenal produserte en usannsynlig defensiv mesterklasse for å velte Manchester City i den første semifinalen, og sikret plassen i utstillingsspillet på Wembley.

Chelsea seiret over Manchester United i det andre slaget etter en rekke feil fra under beleirings keeper David de Gea.

Det betyr at nasjonen har en hel-London-finale å se frem til på Home of Football, med FA Cup-finalen som går utover sporten og bringer nasjonen sammen over det vakre spillet.

RadioTimes.com har samlet alt du trenger å vite om hvordan du kan se FA Cup-finalen på TV og online.

hvordan blir du kvitt jordekorn i hagen din

Når er FA-finalen?

FA Cup-finalen starter 17:30 Lørdag 1. august 2020 .

Siste sesongs finale startet klokka 17.00, med storspillet som nå er vant til en senere starttid.

Hvor er FA Cup-finalen?

FA Cup-finalen vil finne sted på Wembley, London bak lukkede dører foran et minimalt publikum bestående av lag og tjenestemenn.

iphone eller pixel

Det vil ikke være det samme som en 90 000 mann fullpakket Wembley, men du kan forvente at FA fortsatt vil sette opp et skuespill for de millioner som stiller inn hjemme.

Hvordan se FA Cup-finalen på TV og live stream

FA Cup-finalen blir sendt direkte videre BBC , som det har vært siden sammenstøtet mellom Sunderland og Preston North End i 1937.

Fans kan stille inn på BBC One eller se via BBC iPlayer for å suge opp handlingen.

Alternativt kan du også ta FA-finalen videre BT Sport .

nissekuttet ansiktsform

Det er flere måter å få BT Sport på. Hvis du allerede er BT-bredbåndskunde, kan du legge den til i den eksisterende kontrakten mot et tillegg £ 15,00 per måned . For nye kunder starter bredbånds- og BT TV-pakker kl £ 39,99 per måned .

Hvis du ikke har eller vil ha BT-bredbånd, kan du legge BT Sport til eksisterende bredbånds- eller TV-tjenester inkludert Himmel , Snakk snakk og Jomfru .

Hvem vant FA Cup-finalen i 2019?

Manchester City seiret i forrige sesongs finale med en rungende 6-0-seier over Watford.

Det var den høyeste finaleseieren i FA Cup siden Bury slo Derby med samme poengsum i 1903.

Raheem Sterling og Gabriel Jesus scoret to hver, mens David Silva og Kevin De Bruyne også kom på poengsummen.