Seiling ved OL: GB -lag, regler og hvilke båter som brukes

Hvilken Film Å Se?

Denne konkurransen er nå stengt

Seiling er en begivenhet Team GB har hatt stor suksess i tidligere OL, og årets konkurrenter vil håpe å fortsette den tradisjonen under OL 2020.

Annonse

Team GBs Hannah Mills vant sølv i 470 med Saskia Clark i London 2012, før paret gikk en bedre i Rio 2016.

I Tokyo 2020 tar Mills sikte på å bli den første kvinnen som vant to OL -seilgull med sin nye partner, Eilidh McIntyre.

Juksekoder for xbox one

Seilkonkurransene vil løpe fra 25. juli til 4. august i Enoshima Yacht Harbor i Enoshima.

TV -guiden har brutt ned alt du trenger å vite om seiling, fra hvilke båter som er involvert til hvor mange Team GB -utøvere som konkurrerer.

hvordan lage en grav i liten alkymi

Når seiler vi under OL?

Seilas går mellom Søndag 25. juli før Onsdag 4.august .

De første seks dagene vil sette konkurrentene gjennom sine tempo i en rekke løp og heat før medaljer begynner å regne ned fra lørdag 31. juli og utover.

Sjekk ut vår guide for hvordan du ser OL 2020 eller se OL på TV i dag for flere detaljer, tidspunkt og eksklusiv ekspertanalyse fra noen av de største navnene i verdensidretten de neste ukene.

Sir Chris Hoy, Beth Tweddle, Rebecca Adlington, Matthew Pinsent og Dame Jess Ennis-Hill er blant stjernene vi må ha for å være deres verdsatte meninger, så ikke gå glipp av det de har å si.

Finn ut hvordan du kan se Avslutningsseremoni i OL i Tokyo 2020 .

Olympiske seilingsregler og arrangementer

Hver hendelse består av en serie løp der poeng i hvert løp tildeles i henhold til posisjon: vinneren får ett poeng, den andreplasserte måleren scorer to og så videre i løpet av noen dager.

fortsett å se 444

Det siste løpet, kalt medaljeløpet, ser poeng doblet. På slutten av medaljeløpet kaster individet eller mannskapet med færrest totalpoeng gull.

Båter må navigere i en forhåndsbestemt kurs og passere markørbøyer før de går til målstreken som kampen med vindfulle forhold i alle retninger.

Hvilke seilbåter brukes til OL?

Det vil være 10 forskjellige medaljearrangementer i seiling i sommer, med fem herredisipliner, fire for kvinner og ett blandet pararrangement.